Sharma: The 5am Club

Robin Sharma on luonut tämän aamukerhon jo 20 vuotta sitten. Se perustuu vallankumoukselliseen aamurutiniin, joka on auttanut kirjoittajan asiakkaita lisäämään tehokkuuttaan, parantamaan terveyttään ja kirkastamaan näkemystään yhä monimutkaistuvassa maailmassa. Kirjoittajan fokus bisneksessä on palveleminen. Raha ja valta ovat vain sivutuotteita.

Jokainen ammattilainen oli kerran amatööri ja jokainen mestari on aloittanut vasta-alkajana. Tavalliset ihmiset voivat saada aikaan ennennäkemättömiä tuloksia, kunhan he tekevät rutiineja oikein valituista tavoistaan. Jokainen haaste luo mahtavan nousun seuraavalle tasolle johtajana ja ihmisenä. Kirjan neljä sisäistä pääkohtaa ovat: mieli (mindset), tunne (heartset), terveys (healthset) ja henkisyys (soulset).

Kirja on täynnä erilaisia toiminnallisia kaavoja. Kolmen askeleen menestyskaava lähtee liikkeelle paremmasta tietoisuudesta oppia ja kasvaa, joka puolestaan johtaa parempiin toteuttamisvaihtoehtoihin ja sitä kautta vaikuttaa parempiin tuloksiin. Cicero on sanonut: ”Meille annettu elämä on luonteeltaan lyhyt, mutta hyvin vietetyn elämän muisto on ikuinen.” Monilla maailman parhailla urheilijoilla on ollut vähemmän taitoja kuin heidän kilpailijoillaan, mutta heidän poikkeuksellinen omistautuminensa, sitoutuminen ja draivi maksimoida mitkä tahansa vahvuutensa on tehnyt heistä legendoja. Muhammed Ali: ”Vihasin jokaista minuuttia treeneissäni. Mutta sanoin aina itselleni, älä anna periksi nyt ja elä loppuelämäsi mestarina.”

Tämä kirja on tarkoitettu ammattilaisiksi pyrkiville. Olisi kiva tietää, onko Suomessa ihmisiä, jotka heräävät viideltä ja noudattavat näitä kirjan vinkkejä ja millaisia tuloksia he ovat saaneet aikaan. Kirja on myös ilmestynyt suomeksi.

60 kolahdusta. Y1.

Artikkelin kirjoittaja Johannes Partanen


Kirjan tiedot

Sharma, Robin: The 5am Club – Own your morning, elevate your life, Thorsons 2018, suositus**, 3 pistettä, ISBN 978-0-00-831283-1

Tekijänoikeudet. Tämä artikkeli on tarkoitettu vain yksityiseen omaan käyttöön, eikä tätä artikkelia saa hyödyntää mitenkään kaupallisesti. Tässä artikkelissa mainittujen kirjojen tekijänoikeudet kuuluvat niiden kustantajille ja/tai tekijöille. Tiimiakatemia Global Oy ja tämän artikkelin kirjoittaja Johannes Partanen kehottavat ostamaan ja lukemaan tässä artikkelissa suositeltuja hyviä kirjoja.

Johannes Partanen

Johannes Partanen

Artikkelin kirjoittaja on intohimoinen lukija, opetusneuvos ja Tiimiakatemian perustaja. Urallaan tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen kehittäjänä Johannes on ammentanut kirjoista lukemattomia ideoita ja ajatuksia työhönsä.

Facebook
Twitter
LinkedIn